Ontwerp zonder titel (3).jpg

BACKOFFICE

Meer Quality Time,

Vrijheid en Ontwikkeling

  Praktijkvoorbeeld

Ervaar door dit voorbeeld wat flexibele ondersteuning ook voor jou kan betekenen.

Koptekst 1

Een klant verhuurt werkplekken en heeft daarnaast haar eigen bedrijf. De opdracht: juridische check op twee huurovereenkomsten en de algemene voorwaarden. En het opstellen van een privacyverklaring. De klant is een expert op haar eigen vakgebied. Voor dit soort opdrachten heeft ze de tijd en de kennis niet. 

Deze opdracht heb ik met twee businesspartners uitgevoerd. Een jurist en een AVG-expert. Met zijn drieën hebben we de opdracht voltooid met succes. Hierdoor heeft de klant zich kunnen richten op acquisitie en nieuwe opdrachten kunnen binnen halen.

vrouw met audi.jpg

Samenwerken met mij en/of met mijn netwerk

Je eigen business assistent die het voor je regelt. Jij focust je op die zaken waar jij goed in bent. Heb je een vraag over AVG? Geen probleem. Mijn kracht is mijn waardevolle netwerk die ook goed voor jou is wanneer je met mij samenwerkt.

MKB-bedrijven en organisaties ervaren ook de voordelen. Ik verbind mijn netwerk graag met hen. Tot nu toe zijn hieruit duurzame samenwerkingen ontstaan.

Van websitebeheer tot juridische vraagstukken. Wil je meer weten? Laten we (online) afspreken.

VrijdagOnline logo.gif
OfficeCentre_logo.Blauw NOC Groningen.jp
Logo Ikonderneemhet.jpg

Krijg de kwaliteit die je vraagt

Extra Support

Vier ondernemers die elkaar aanvullen op het gebied van support zodat jij die kwaliteit krijgt die je vraagt. Ik bespreek met jou je uitdaging en bekijken wat je nodig bent.

 

Soms volstaat het samenwerken met 1 ondernemer. Soms vraagt de opdracht om meer disciplines. Aangezien wij al in gesprek zijn met elkaar, kunnen we gelijk bekijken wat voor jou de beste oplossing is. 

Ontwerp zonder titel (14).jpg

Klanten zetten ons in voor onder andere

Achterstallig werk

Secretarieel support

AVG

Inkoopadvies

Zakelijk tekenen

Coaching bedrijfsgroei

Financieel support

Werkinstructies/processen

Optimaliseren social media