0.jpg

Yentl Westerbaan van

Gezonder-Nederland

Als ondernemer wil je zo veel mogelijk bezig zijn met de core business.

 

Annatascha geeft mij deze ruimte door mij op diverse manieren te ondersteunen. Zo deelt ze haar mening over geschreven teksten en stelt ze contracten en samenwerkings-overeenkomsten op. 

Haar ervaring, uitgebreide expertise en proactieve houding is voor mij een grote meerwaarde omdat ze mij op die manier volledig kan ontzorgen. 

Mocht je opzoek zijn naar een assistent, dan raad ik Annatascha van

Flex-O zeker aan! 

arjan.jpg

Arjan Post van

IMK

Als adviseur verken je markten en organisaties. Tijdens die verkenningen heb ik Annatascha leren kennen en meerdere keren mogen meemaken. De woorden bevlogen, inleving, initiatief, analytisch, verbinden, en opvolgen en afronden zijn 1 op 1 op haar van toepassing. Zij is met haar skills een waardevolle aanvulling op een organisatie. Ontmoet haar dan zul je zien wat ik bedoel.

06ac0e61-fdea-4c96-9eb9-50aae46ec79e-lar

Miranda de Groot van

Energique

Annatascha heeft mij geholpen bij het online zetten van de mobiele versie van mijn website. Is was enigszins verbaasd hoe snel ze de klus had geklaard. Annatascha is erg grondig en checkt altijd of het akkoord is wat ze doet. Persoonlijk vind ik dat erg prettig omdat je zo goed kunt aangeven wat je wensen zijn.


Waar ik vooral erg blij mee ben is dat ze vaak net even wat verder kijkt als de opdracht. Ze geeft ook suggesties hoe het beter kan. Hierdoor was het eindresultaat meteen naar wens. Ook nadat alles wat afgerond had ik nog de mogelijkheid om haar te vragen om kleine dingen voor me aan te passen, heel fijn.

Annatascha weet op geheel eigen wijze invulling te geven aan haar werk. Ze is enthousiast, bedreven, denkt met je mee en is erg flexibel. Ze doet de naam van haar bedrijf echt eer aan😊
Doordat ik er alle vertrouwen in had dat het goed zou komen kon ik me focussen op andere zaken en dat gaf me veel rust. Ik voorzie dat ik in de toekomst vast wel vaker een beroep ga doen op Annatascha en kan haar dan ook van harte aanbevelen. 

IMG-20191114-WA0000.jpg

Henriëtte Veenstra en Klaar Zegers van Ikonderneemhet.nl

Wij, van ikonderneemhet.nl, werken al een tijdje samen met Annatascha van Flex-O en met veel plezier.

 

Ze gaat zeer zorgvuldig met de opdracht om. Voert uit, denkt mee en verbetert waar dat kan, is plezierig in het overleg en (voor ons zeer belangrijk) heeft bergen energie en brengt altijd haar vrolijke humeur mee.

 

Kortom; een dame die je veel werkt uit handen neemt en dat erg goed en plezierig doet.

Cynthia.jpg

Cynthia Telting van

DigiDames

Annatascha van Flex O heeft mij enorm geholpen door potentiële  #DigiDames van de Week te benaderen en voor mij in kaart te brengen. Dit heeft ze op een kundige, professionele manier gedaan met veel eigen initiatief en goede terugkoppeling. Ik kan haar bij

iedereen aanraden die een assistent nodig heeft.

Cynthia Telting Director

#DigiDames

#DigiAcademy

www.digidames.nl

Foto Margreet Uildriks.jpg

Margreet Uildriks van

Daaromm

Annatascha heeft mij geholpen met het omzetten van het ene boekhoudprogramma naar het andere. Het adressenbestand diende hiervoor in het systeem gezet te worden. Helaas kon dit niet geëxporteerd/geïmporteerd worden, dus diende het handmatig te gebeuren.

Een klusje die altijd meer tijd kost dan je eigenlijk wilt. Het was erg fijn dat Flex O dit voor mij wilde doen. Het scheelde mij veel tijd en tegelijkertijd controleerde ze de gegevens, vulde ze ze aan waar nodig.

Oftewel ze deed meer dan alleen maar 'inkloppen van de gegevens' ze dacht met me mee. Erg fijn. Ik kan haar dan ook zeker aanraden.

Ze werkt nauwkeurig, communiceert correct en denkt mee.

office-1209640_960_720.jpg

Jacqueline Boerema

Tijdens mijn aanstelling bij Woningbouw Corporatie Actium ( 2003-2014) heb ik met regelmaat en veel plezier intensief samen gewerkt met Annatascha.

Haar grootste kwaliteiten omschrijf ik als: professioneel, accuraat, tomeloze inzet, organisatietalent, pro-actief, kritisch en enthousiast. Annatascha is een perfectionist en iemand die graag een stap harder loopt om de klus te klaren.

Of het nu projectbegeleiding is bij herstructurering / renovatie, een groots opgezet evenement of het redigeren van een eindexamen opdracht, Annatascha pakt het op en altijd met goed resultaat. Haar humor , energie en vastberadenheid maakten dat ik graag de samenwerking met haar aan ging.