• Annatascha Udinga

Geef niet op!


Jij bent al een anderhalf jaar bezig om jouw bedrijf in de markt te presenteren.

Door het netwerken en het ontmoeten van leuke ondernemers krijg jij energie. Jij leert veel door webinars te volgen en naar seminars te gaan. Dan komt er een moment dat je op de bank zit en denkt: ik heb zoveel moeite gedaan om mijn bedrijf te promoten en ik heb nog steeds niet voldoende klanten. Nu levert het jou geen energie meer op maar kost het jou energie.

Als je dat gevoel hebt, ga niet bij de pakken neerzitten. Echt niet. Dit gevoel is gezond. Wij hebben dit allemaal als ondernemers gevoeld. Zelf ondernemers die nu vijf jaar bezig zijn, hebben ook nog af en toe dat gevoel.

Geef niet op!

Afgelopen jaar heb ik met meerdere ondernemers gesproken. Want ook ik heb dat gevoel gehad. Maar wat moet ik dan doen, denk je misschien.

Ik zet een aantal tips op een rijtje. Mocht je met mij willen sparren, dan kan dat natuurlijk altijd. Gaan we gezellig ergens een kop koffie drinken.

Wat heeft mij geholpen om verder te gaan en niet op te geven.

- sparren met ervaren ondernemers.

- doelen stellen.

- analyseren waar je tegenaan loopt en kijken naar een oplossing.

- sparren met ondernemers die hetzelfde ervaren.

- onderzoeken welke opleidingen/workshops/webinars jij wil en kunt volgen om resultaat te behalen.

- onderzoeken of een tijdelijke baan in loondienst (part-time) een optie is. Ik ken ondernemers die dit

hebben gedaan. Hierdoor kregen zij nieuwe contacten en van daaruit ZZP-opdrachten.

Wil jij een keer sparren met mij? Dat kan. Neem dan contact met mij op. Geheel vrijblijvend.

#energie #ondernemer #ondernemen #tips #oplossing #geefnietop #onderzoeken

56 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com