• Annatascha Udinga

Wie is jouw inspirator?


Hard werken om je doel te bereiken. Teamwork, weet jij waarvoor jij staat, wat wil jij uitdragen?

Rico Verhoeven heeft mij ertoe gezet om nogmaals over deze onderwerpen na te denken. Hij opende vorig jaar de Promotiedagen in de MartiniPlaza te Groningen. Zijn verhaal was inspirerend. Wat heb ik hieruit gehaald voor mezelf?

Doel

Om je doel te bereiken is het belangrijk focus te houden. Concentreer je op je doel. Laat je niet afleiden. Vraag advies aan mensen die jou het geluk gunnen en die ook eerlijke feedback weten te geven.

Team

Werk met een goed team (mits dit past in wat je doet). Je kunt niet alles alleen. Een team vult je aan en zorgt voor een gezamenlijk succes.

Waar sta jij voor?

Wat ook belangrijk is, dat jij weet waarvoor jij staat. Zo gaf Rico Verhoeven aan dat hij het gezicht is van een aantal merken. Hij kiest bewust voor deze merken. Daar zit een gedachte achter, een filosofie. Wat wil jij uitstralen met jouw bedrijf?

Ontwikkelen

Zijn verhaal gaf mij niet alleen een bevestiging dat ik op de goede weg zit maar ook inzicht waarin ik mij ga ontwikkelen.

In het begin van dit jaar heb ik doelen gesteld en ben bezig met diverse leuke plannen.

Wie is jouw inspirator?

#groningen #martiniplaza #inspirator #doelen #focus #team #succesvol #uitraling #ondernemer #ondernemen #flexo #va #virtualassistant #virtueelassistent #secretaresse

59 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com