• Annatascha Udinga

Appels en appels


Regel jij de nieuwe koffiemachines even? Vraag maar wat offertes op. Ik spreek je nog. De opdrachtgever legt de telefoon neer.

Top, een nieuw offertetraject. Tegelijkertijd poppen er allerlei vragen in mij op. Wat is de behoefte? Wat is het budget? Voorkeur voor huur of koop? Wel of geen extra faciliteiten? Formaat? En ga zo maar verder. Immers, om een goede uitvraag te doen richting de opdrachtnemers dien ik wel de antwoorden te hebben op mijn vragen.

Jullie snappen ook dat een uitvraag als deze: ‘graag vijf koffiemachines’ niet voldoet. En ik wil ook appels met appels vergelijken. Niet appels met peren. Daarnaast: wat krijg ik geleverd als ik alleen maar aangeef ‘graag vijf koffiemachines. Dat kan van alles zijn!

Na het inventariseren van de behoefte in de betreffende organisatie plan ik een afspraak in met de opdrachtgever.

Hij was blij met het feit dat ik met hem meedacht. De dag dat hij belde had hij het druk. Geen probleem. Daarvoor schakelt hij mij tenslotte in. Nadat wij samen de vragen hadden besproken kon ik aan de slag met de uitvraag. Het resultaat? Offertes die goed te vergelijken waren.

#vergelijken #offertes #offertetraject #koffiemachines #uitvraag #specificeren #druk #virtualassistant #facilitair #virtueelassistent #va #flexo #flexibel

#vergelijken #offertes #offertetraject #koffiemachines #uitvraag #specificeren #druk #virtualassistant #facilitair #virtueelassistent #va #flexo #flexibel

41 keer bekeken0 reacties
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com