• Annatascha Udinga

Help, ik wil overzicht


Oh nee toch, zit ik weer een jaar vast aan die leverancier. Helemaal glad vergeten het contract tijdig op te zeggen. Huh? Heb ik toentertijd de leveringsvoorwaarden geaccepteerd van de leverancier in plaats mijn eigen voorwaarden van toepassing te laten verklaren? Help, ik wil overzicht.

Inderdaad, jij hebt overzicht nodig van jouw lopende contracten. Niet alleen van welke soort contracten er lopen, ook opzegtermijnen, opzegdata, enzovoort. En weet je wat jou dit kan opleveren? Onder andere:

Kostenbesparing(en) - overzicht dus rust - een duidelijke planning - tijdsbesparing.

Voor het maken van een overzicht kun je diverse applicaties gebruiken. Kies wat het beste bij je past.

Zelf heb ik voor iemand een producten- en dienstencatalogus opgesteld in Excel. De volgende stappen heb ik ondernomen:

1. Inventarisatie contracten (digitaal/fysiek)

2. Wat wil ik weten? Einddata contract, opzegdata contract, duur contract, soort contract,

evaluatiemomenten, etc.

3. Check welke voorwaarden van toepassing zijn op het contract.

4. Overzicht gereed? Zet dan reminders in jouw agenda zodat jij tijdig een contract kunt opzeggen.

5. Ben je tevreden over een leverancier? Verleng dan het contract.

Veel succes!

#contract #secretaresse #facilitair #va #virtualassistant #excel #overzicht #kostenbesparing #rust #tijdsbesparing #inkoop #voorwaarden

43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com