• Annatascha Udinga

Duurzaam


Een containerbegrip en tegelijkertijd een belangrijk begrip.

Zo wordt mij ook weleens gevraagd wat ik als bedrijf bijdraag aan duurzaamheid, het milieu, etc.

Je wilt dan groots denken. Maar dat hoeft helemaal niet. Dorothea Piek en Han Paul Westing hebben mij geïnspireerd tijdens een bijeenkomst Groen is Doen georganiseerd door Netwerk Noord. Zij gaven aan dat duurzaamheid prima kan beginnen met kleine stappen. Elke stap helpt namelijk. En welke stappen heb ik genomen?

Wanneer ik afspraken heb met connecties en/of klanten pak ik de fiets. Het gevoel dat je iets doet voor het milieu maakt dat het fietsen extra leuk is. Daarnaast ben ik heerlijk in de buitenlucht. En ik beweeg.

Sommige klanten zijn niet per fiets bereikbaar, dan pak ik de elektrische bus in plaats van de auto.

Het voordeel van mijn werk voor ondernemers is dat ik de opdrachten thuis uit kan werken. De klant ziet twee oplossingen. De klant hoeft geen werkplek in te richten voor mij en daarmee draagt de klant ook weer bij aan een schoner milieu.

En ik koop producten bij kringloopwinkels. Je wilt niet weten wat voor prachtige spullen je daar kan kopen. Een manier van het hergebruiken van producten.

Niet onbelangrijk. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Zo bekijk ik per keer welke nieuwe stappen ik kan nemen.

Zo draagt Flex O bij aan een schoner milieu.

Welke stappen heb jij inmiddels genomen?

#duurzaam #flexo #flexibel #assistent #thuiswerken #fietsen #elektrisch #bus #hergebruik #circulair #klanten #milieu

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com