• Annatascha Udinga

Waardevolle connecties deel 1


Het is avond. Op weg naar Kaap Hoorn te Groningen voor een diner met vrouwelijke ondernemers/ondernemende vrouwen. Een Bites & Business diner. Georganiseerd door Sandra van Dijk en Anita Gritter. Bij binnenkomst word ik hartelijk ontvangen en als snel begeef ik mij onder de leden. Het voelde gelijk als een warm bad. Tijdens het diner verwissel je van plek zodat je de gelegenheid krijgt om met zoveel mogelijk leden in gesprek te kunnen gaan. Op een gegeven moment zat ik naast Miranda de Groot. We hadden allebei de intentie om met elkaar te praten maar de gesprekspartners naast ons hielden ons bezig. Tijdens het toetje kregen we kort de kans om in gesprek te gaan. Er was gelijk een klik. Miranda gaf aan, wij gaan een keer koffie drinken om ons gesprek te vervolgen. Goed idee!

Kop koffie

En dat deden we. We waren allebei toentertijd starters in Ondernemersland. Ontdekken, leren, kennis delen, ondernemen. Tijdens ons gesprek kwamen we erachter dat we veel van elkaar konden leren. En dat is zo’n top gevoel dat je met iemand kunt sparren die je begrijpt. Ondanks dat wij beide heel wat anders doen. Miranda is coach en ik ben een business assistent.

Avonturen

En bij die ene kop koffie bleef het niet. Wij zijn samen naar de Promotiedagen in Assen gegaan. Samen netwerken is tof om te doen. Miranda heeft meegewerkt aan de rubriek Netwerk Noord ontmoet. Bites & Business diner (tweede keer, enne…… elkaar weer niet gesproken tijdens die avond), onder het genot van een kop koffie met elkaar sparren soms ook telefonisch, van haar een fantastisch boek geleend om mijn kennis te verbreden op het gebied van ondernemerschap, en ga zo maar door.

Sparren

Ik noemde hiervoor al even ‘sparren’. Tijdens het ondernemerschap kom je veel leuke uitdagingen tegen. Hoe fijn is het wanneer je dan met iemand kan sparren die hetzelfde ervaart. Daarnaast zijn wij geen twintig meer en hebben een tassen vol ervaring op allerlei gebieden. Dus je kunt elkaar ook voorzien van adviezen. Elke keer kom ik met een smile uit het gesprek met Miranda.

Klant

Zondagmiddag. De telefoon gaat over. Hé Miranda belt. Ik neem enthousiast op met tegelijk het besef dat ze op vakantie is. Ze had een deadline in verband met haar onlineprogramma. Ze vroeg of ik de mobiele versie wilde aanpassen. Uiteraard wilde ik dat. Zij kon lekker van haar vakantie genieten en ik had een opdracht. Wauw! Zoals verwacht liep de samenwerking goed.

Wie is Miranda en wat doet zij?

Miranda biedt stress- en burn-out-begeleiding voor jouw zorgmedewerkers om uitval te voorkomen en hersteltijd te verkorten. Haar bedrijfsnaam is: Energique. Zij gelooft dat wanneer je een open cultuur creëert en stress bespreekbaar maakt, je gezamenlijk op zoek kun gaan naar goede oplossingen om arbeidsongeschiktheid en verzuim tegen te gaan. Mijn belangrijkste missie is dan ook ervoor zorgen dat zorgmedewerkers beter om leren gaan met stress en werkdruk zodat ze goed kunnen blijven zorgen voor hun cliënten. Daarnaast heeft ze ook een heel tof online programma.

Contact

Wil je meer over Miranda weten? Neem dan gerust contact met haar op.

06-15486979

info@energiqueenzo.nl

#waardevol #connectie #connecties #energique #flexo #flexibeleondersteuning #ondersteuning #assistent #businessassistent #klant #sparren #stress #zorg #burnout #onlineprogramma #gunfactor

87 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com