• Annatascha Udinga

Nieuwe online ontdekkingen

Zoals jullie weten ben ik groot fan van de nieuwsbrief van Frankwatching. Online trends, tips & tricks. De informatie is waardevol, gestructureerd, duidelijk en in de praktijk toepasbaar. Ik ontvang hun nieuwsbrief elke dag in mijn mailbox. Een goed begin van de dag.


Waardevol

Ook in deze tijd. Afgelopen week gaven ze bijvoorbeeld tips over tools in het kader van online samenwerken en online videobellen. Ik hou van ontdekken en ben aan de slag gegaan met deze tips. Hierdoor kon ik ook mijn afspraken door laten gaan. Kennismakingsgesprekken, sparren met andere ondernemers en een overleg. Een enkeling wilde afzeggen, waarop ik zei; laten we gaan Zoomen!

Aan de andere kant was het zo dat een ondernemer zeer proactief was en zelf het voorstel deed. Heerlijk. Doen we!


Misschien denk je, jeetje dat bestaat toch al lang dat online samenwerken en online gesprekken voeren. Dat is helemaal correct. Alleen ik voer gesprekken altijd face to face. Ik had mij niet echt verdiept in deze online tools. Wel op het gebied van samenwerken maar niet zozeer op het gebied van gesprekken.


Genieten

Ik heb genoten van deze gesprekken alhoewel ik in het begin wel moest wennen aan het ‘beeld’. De ander ziet eruit zoals je diegene kent. Als ik mezelf zie denk ik, wat is er mis met de belichting? Gelukkig is dat schrikmoment intussen verdwenen.


Ontdek zelf

Dit keer hou ik het kort qua bloggen. Ik attendeer jullie veel liever op de waardevolle tips van Frankwatching. Hieronder twee links.


https://www.frankwatching.com/archive/2020/03/20/tools-voor-videobellen-online-meetings/


https://www.frankwatching.com/archive/2019/03/14/slimmer-samenwerken-in-documenten-5-gratis-tools/


Of abonneer je zelf op hun nieuwsbrief en ervaar het zelf.


Ontdekken

Komende week ga ik op ontdekkingstocht. Als jij nog tips hebt, ik hoor ze graag. Deel ze gerust.

44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com