• Annatascha Udinga

Waardevolle connecties deel 2


Zo sta je op een netwerkborrel en zo zit je vier weken later aan de vergadertafel van Netwerk Noord. In het begin (en nog trouwens) zocht ik naar interessante netwerkbijeenkomsten. Netwerk Noord was daar één van. Via Facebook zag ik deze groep voorbij komen en hun missie sprak mij aan. Ondernemers met elkaar verbinden. Ik werd lid van deze FB groep en een 1e uitnodiging kwam voorbij.


Supportersvereniging FC Groningen meets Netwerk Noord

Dat was de titel van de uitnodiging. En als echte Stadjer en FC Groningen fan kon ik deze meeting niet laten schieten. Ik heb er zin in! Het was een leuke bijeenkomst. Het grappige was wel dat ik de enige dame was. (zie foto)Tijdens die meeting heb ik leuke mensen ontmoet en er werden over en weer visitekaartjes uitgedeeld. Ook kwam ik in gesprek met Arnold Bergsma, de organisator van deze meeting. De vraag die hij mij stelde was, wat doe jij als ondernemer? Met een smile vertelde ik vol enthousiasme wat ik deed.


Eerste samenwerking

Schijnbaar heeft mijn enthousiasme indruk gemaakt bij Arnold want twee weken later werd ik door hem gebeld. Hij vroeg of ik Netwerk Noord mee wilde helpen op de Promotiedagen in Assen in de TT-hal. En zo stond ik een aantal weken later op de beurs. De samenwerking met Arnold Bergsma verliep erg goed. We hebben niet alleen hard gewerkt maar ook gelachen.


Organiseren bijeenkomsten Netwerk Noord

En zo zat ik een aantal weken later aan de vergadertafel met Arnold. Intussen zijn we twee jaar verder en ondersteun ik Netwerk Noord nog steeds met passie. Het is niet alleen leuk maar ook leerzaam. Arnold is een ondernemer puur sang. Ik leer veel van hem. We bedenken prachtige dingen, werken deze uit en vanuit ieders kracht pakken we die taken waar we goed in zijn. En dat is de toverformule.

Avonturen

Sindsdien hebben wij al veel bijeenkomsten georganiseerd. Bedrijfsbezoeken, themasessies en themareizen. De regio waarin wij werken is Groningen en omstreken. Wij hebben het voorrecht gehad om prachtige bedrijven te bezoeken en mooie ondernemers te ontmoeten. Zo ook de fantastische mensen die bij Office Centre Groningen werken. Een warme en professionele club die ook nog eens de hoofdsponsor is van FC Groningen. In de vorm van een co-productie hebben wij samen een mooi bedrijfsbezoek neergezet. Met als gevolg dat Dennis Oosterveld ons uitnodigde voor de thuiswedstrijd van FC Groningen – Willem II.


Wie is Arnold Bergsma en wat doet hij?

Arnold doet heel veel dingen. Hij heeft een bedrijf, Webfactor. Van ontwerp tot bouw van websites en webapplicaties. Ook hosting en domeinnaam beheer behoren tot de core business.

Dankzij aansluiting bij een wereldwijd netwerk van onder andere programmeurs is WebFactor in staat snel en tegen concurrerende tarieven een breed scala aan internet diensten te leveren, in domeinnamen, hosting websites en beveiliging.


Arnold is een netwerker en een verbinder. Daarnaast heeft hij een oog voor nieuwe ontwikkelingen op de markt. Sinds kort is hij voorzitter bij de VVD en zit hij in de ledenraad van de Rabobank.

Naast Netwerk Noord is hij ook zelf actief lid van diverse netwerkorganisaties. Als persoon is hij positief, humoristisch, denkt groots maar is tegelijkertijd reëel.


Arnold bedankt voor het vertrouwen in mij en ik hoop dat wij nog lang samenwerken.

65 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com