• Annatascha Udinga

Waardevolle connecties deel 3

Het is een mooie zonnige dag. Ik heb weer een leuk netwerkbijeenkomst gevonden. Ook erg origineel. Jantine Wijtsma van 10 voor werk


Netwerkbijeenkomst

Jantine organiseert elke tiende van de maand om 09.50 uur een bijeenkomst bij haar op kantoor in Haren. Zowel ondernemers als werkzoekenden zijn welkom. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf voor te stellen en je vraag te stellen. De bijeenkomst is ervoor om elkaar verder te helpen en elkaar te inspireren. Althans, zo ervaar ik deze bijeenkomst. Het was een leuke groep. Ik zat tegenover een jonge onderneemster die mij gelijk inspireerde. Yentl Westerbaan van Gezonder-Nederland. Ze vertelde wat ze allemaal deed. Ik dacht: dat wil ik ook, mooie dingen doen en tevreden klanten.

Na de bijeenkomst heb ik haar een connectieverzoek gestuurd via LinkedIn. En sinds die tijd volgden we elkaar en hadden online contact.Online/Offline

Het online contact werd al snel offline contact. We hebben een paar keer koffie gedronken. Gesproken over onze bedrijven, ondernemerschap, deelden tips en trucs, enzovoort. We merkten als snel dat er een klik was. Op een gegeven ogenblik stelde Yentl voor om te gaan lunchen. Goed idee. We spraken af in het Feithuis in Groningen. Al snel werd duidelijk dat we dezelfde humor hebben, doelen voor ogen hebben en liefhebbers van een goede gezonde lunch. Tijdens de lunch gingen we dieper in op onze bedrijven. Yentl vroeg; maar kun je dit ook? Jazeker, was mijn antwoord. Dan heb ik misschien binnenkort een klus voor je.


Samenwerken

Nog geen week later ontving ik een e-mail van Yentl. Een eerste opdracht. En dat was het begin van een mooie samenwerking. De kracht van onze samenwerking is dat wij elkaar respecteren, feedback geven aan elkaar en duidelijk zijn. Aanvullend sparren we nog steeds met elkaar en voorzien we elkaar van advies. En wat ik super vond, was dat ze me vorig jaar uitnodigde voor een gala van VNO-NCW. Het was een top avond.

Wie is Yentl en wat doet zij?

Yentl Westerbaan is adviseur duurzame inzetbaarheid | Vitaliteitsbeleid | Leefstijl/gezondheidscoach.

Haar bedrijven: Gezonder-Nederland en Gezonder-BelgiëHaar kracht is dat zij in kaart brengt waar de behoeft ligt en wat nodig is om een organisatie of een project tot een goed eindresultaat te brengen. De afgelopen jaren heeft zij bijdrages mogen leveren aan ziekteverzuimreductie en maatschappelijke projecten voor kwetsbare doelgroepen.

Eenvoudig en overzichtelijk brengt zij met haar team vitaliteit in beeld. Zowel voor medewerkers, afdelingen en organisatie breed. Inzetbaarheid managen, monitoren en actief bijsturen op een heldere en eenvoudige manier. Het is nu mogelijk om de effectiviteit van interventies, programma’s en investeringen te meten. Tot op de euro laten zij zien welk rendement een investering haalt en waar de grootste toekomstige risico’s liggen. Zo worden niet alleen medewerkers gezonder, maar ook de organisatie zelf.


De onderstaande gebieden spelen een grote rol bij duurzame inzetbaarheid:

- Gezondheid en leefstijl

- Scholing en opleiding

- Arbeidsvoorwaarden

- Cultuur en leiderschap

- Arbeidsomstandigheden


Zij biedt aan workshops en/of individuele trajecten, incompany trainingen en trajecten ondersteuning in het aanvragen van subsidies. Binnen hun eigen netwerk zijn zij samenwerkingen aangegaan om expertise op de vijf bovenstaande gebieden te kunnen bedienen.

Meer weten?

Neem dan gerust eens contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken.


103 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com