• Annatascha Udinga

Waardevolle connecties, deel 4

Eerste ontmoeting

De Promotiedagen in Assen. De eerste dag stond ik namens Netwerk Noord op de beurs. Arnold Bergsma had mij gevraagd of ik tijd en zin had om hem te helpen. Maar natuurlijk. De tweede dag was ik in de rol van bezoeker. Samen met Miranda de Groot van Energique & zo liep ik op de beurs. We kwamen diverse bekenden tegen. Ik ronde mijn gesprek af met een connectie en zag Miranda bij iemand staan. Ik liep erheen en Miranda stelde mij voor aan Alien Oelen – Jurjens van A plus opleidingen. Een open en enthousiaste vrouw die ook nog eens goed gekleed was en een energieke uitstraling had. Ze vertelde over haar bedrijf. Mijn eerste indruk, een professionele zakenvrouw. Die indruk is trouwens nooit meer weggegaan. We spraken af om via LinkedIn contact te zoeken.


Online

Zo gezegd, zo gedaan. Alien is een vrouw van haar woord. We waren snel gelinkt. We volgden elkaar en deelden elkaars berichten. Toentertijd waren we met Netwerk Noord net gestart met de rubriek ‘Netwerk Noord ontmoet’. Ik vroeg Alien of ze hieraan mee wilde werken. Dit wilde ze. Haar zichtbaarheid was al goed, maar zij ziet ook de waarde in van waardevol netwerken. De reacties waren top! Want Alien is niet alleen directeur van A plus opleidingen, ze is ook gastspreker Leiderschap-Psychologie- Gedragswetenschappen, bestuurslid Health i Port en slaapexpert.


Ontmoeten

Alien en ik kwamen elkaar regelmatig tegen. Vaak op beurzen We gingen dan kort met elkaar in gesprek en we bleven elkaar volgen op social media. En toen kreeg ik op een dag een e-mail. Een e-mail van Alien met de vraag of ik interesse heb om met haar en nog een coach het bestuur te willen vormen van de BOVC (Beroepsorganisatie voor coaches). Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. Hier had ik wel interesse voor. Een koffiedate werd gepland en nog geen twee weken later zaten wij op het terras van Bartista te Groningen. Het was een fijn gesprek. Na het gesprek hebben we nog een aantal keer contact gehad en al snel zat ik aan tafel met Alien en Ingrid van Lieshout.

Het bestuur van BOVC was gevormd. De samenwerking met zowel Alien als Ingrid is geweldig. Daarnaast heeft de BOVC fantastische leden die ik intussen ook heb leren kennen. We gaan samen mooie dingen doen. En intussen blijven de aanmeldingen binnenstromen.


Maar wie is nu eigenlijk Alien Oelen-Jurjens?

Alien Oelen kan na meer dan 20 jaar actief te zijn geweest in zowel het reguliere medische circuit; Psychologie als het commerciële vlak; eigen Gezondheidspraktijk door de veelzijdigheid aan ervaringen vanuit verschillende invalshoeken inspringen op de behoefte van studenten, organisaties, scholen en zakenrelaties.

Door krachten te bundelen; “alleen ga je sneller, samen kom je verder” met andere leefstijlprofessionals en organisaties zoals onder andere de Health i Port en het Alfa College, buiten de box te denken en open minded in het (zakelijk) leven te staan heeft zij veel kennis opgedaan en die kennis deelt zij als docent en (gast)spreker, dat blijft dan ook haar passie.

Om up to date te blijven in de nog steeds snel veranderende (mentale) Gezondheid & Vitaliteitsbranche blijft zij de “eeuwige student”, deze kennis deelt zij met haar team, medewerkers en docenten. Het aansturen van het A plus en docententeam gebeurt middels Positief & Vitaal Leiderschap. Haar motto: Wie anders kijkt ziet meer.

Wil je als coach nieuwe uitdagingen aangaan? Check dan de website van A plus opleidingen. En vergeet ook niet de recensies te lezen.57 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com