• Annatascha Udinga

Waardevolle connecties, deel 6

Annatascha, ik wil je graag voorstellen aan Gerald Hammenga. Tijdens de Promotiedagen te Groningen een paar jaar geleden had Netwerk Noord een stand. Zowel Arnold Bergsma als ik kwamen beide veel connecties tegen. Arnold gaf aan waar hij Gerald van kent en Gerald en ik hadden een kort gesprek. Niet veel later heb ik Gerald een connectieverzoek via LinkedIn gestuurd. Die werd geaccepteerd en ik startte met het volgen van zijn berichten.


JBN Groningen

Kerstborrel bij JBN Groningen. Als introducee ging ik met een ondernemer naar de kerstborrel van JBN Groningen. Een netwerkorganisatie die voornamelijk actief is in Groningen. Een warm netwerk met leuke ondernemers. Ik ging naar de bar om een drankje te bestellen en wie zie ik in mijn ooghoek? Gerald. We kwamen in gesprek. Beetje bij beetje leer je elkaar beter kennen. Wie doet wat, welke gezamenlijke connecties heb je, enzovoort.


LinkedIn

Gerald maakt prachtige animaties en deelt zijn kennis. Zijn berichten like ik graag en deel ze in mijn netwerk. Dit gebeurt ook andersom. Op een gegeven moment stond ik vroeg op, kroop achter mijn computer en las de berichten op LinkedIn. Hé, Gerald heeft DE WEEK VAN DE WHITEBOARD: https://www.youtube.com/watch?v=qFXJbANWn0w


Dit ga ik volgen. Op dag vijf kondigde hij een winactie aan. Je kon een whiteboard video winnen. Yes, ik ga meedoen. Tegelijkertijd gunde ik ook anderen deze prijs en deelde het bericht in mijn netwerk. Een aantal dagen later kwam een WhatsApp bericht binnen. Gerald appte mij dat ik de winnaar was van de winactie. Joehoeeeee. Erg blij mee.


Promofilm

Diverse contacten vonden plaats met betrekking tot het maken van de whiteboard video. Gerald heeft goede ideeën en geeft je de mogelijkheid om mee te denken. Dat is fijn. Het resultaat mag er zijn: https://youtu.be/hxOX7fMJSd0


Maar wie is Gerald Hammenga en welk bedrijf heeft hij?

Gerald is 43 jaar geleden geboren in Schildwolde (vlakbij Slochteren). Na zijn studie Informatiemanagement altijd werkzaam geweest in de internet/e-commerce hoek maar 3 jaar geleden was het tijd voor wat anders en is hij Animaty gestart. Animaty maakt 2D animaties, vaak korte uitleganimaties van ongeveer een minuut. De klanten zijn heel divers. Bijvoorbeeld technische bedrijven, zorginstellingen of (semi)-overheid, zodra het onderwerp wat complexer wordt leent het zich vaak goed om het te laten zien via een animatie. De animaties zijn maatwerk, wat jij kunt bedenken kan Gerald met zijn collega's animeren.

Daarnaast heeft Gerald een community met leeromgeving voor schrijvers. In Nederland loopt veel onontdekt schrijftalent rond en de community helpt schrijvers zowel inhoudelijk als met het publiceren. En natuurlijk helpen de schrijvers binnen het netwerk vooral elkaar! Ook worden er masterclasses georganiseerd en schuiven bekende schrijvers aan om hun ervaringen te delen.


Gerald is positief, vaak vrolijk, woont in de Groningse binnenstad en mag graag netwerken. Ook is hij beheerder van de Facebook groep Ondernemers in Groningen, ruim 5000 leden, allemaal ondernemende Groningers!


Recente blogposts

Alles weergeven
Wil jij de luxe van een relaxt gevoel bij werk en privé?

Bel of WhatsApp voor direct contact: 06 - 39635873

Mail me: info@flex-o.nl

  • Instagram

Proudly created with wix.com